Remontin ABC


 

Etusivu Nopeat keittiöremontit940px

 

 

Kalustepinnoitteen avulla voit toteuttaa keittiöremonttisi haluamallasi tavalla. Voit valita kolmesta vaihtoehdostamme Sinulle sopivan kokonaisuuden uusintatarpeen ja budjettisi mukaisesti. Teemme Sinulle kaiken mahdollisimman helpoksi.

Ammattitaitoiset myyjämme käyvät kotonasi mittaamassa keittiösi tai muun kalustetarpeesi ja tekevät varmasti kilpailukykyisen tarjouksen. Voit yhdessä asiantuntijan kanssa kartoittaa mikä on järkevin tapa uusia keittiösi.

Vaihtoehto A

Kalusteiden rungot ovat kohtuullisessa tai hyvässä kunnossa ja keittiön pohjasuunnitelma on nykyisessä tarpeessasi toimiva. Saat aivan uuden keittiön uusimalla tyylikkäät ovet, saranat, vetimet ja tarvittaessa myös tasot ja välitilat. Samalla voimme vaihtaa myös kuluneita osia, kuten kuivauskaapin ritilät ja jätevaunun.

Vaihtoehto B

Edellisten lisäksi vaihdamme keittiösi toimivuuden kannalta olennaisia osia, kuten laatikoston laatikot moderneihin metallisivuisiin laatikoihin. Voimme lisätä entisiin hyllykaappeihin korkeita patalaatikoita ja muita mekanismeja uusimatta runkoja. Tai nurkkakaappiin SwingOut-mekanismin tai käryjen poistoa varten vaikkapa kunnollisen liesituulettimen.

Vaihtoehto C

Tai jos keittiösi pohjasuunnitelma ei ole nykyisessä käytössäsi toimiva, voimme purkaa entisen keittiösi kokonaan ja tehdä aivan uuteen toimivaan layoutiin perustuvan keittiön kaikilla moderneilla herkuilla varustettuna.

 

Kaikki vaihtoehdot saat meiltä tietysti myös asennettuna. Kokeneet asentajamme tekevät Sinulle kaiken helpoksi ja toteuttavat keittiöremonttisi nopeasti ja tarkasti. Asennuksen osuuden laskusta voit käyttää kotitalousvähennyksessä verotuksessasi.

 

Ota heti yhteyttä myyntiimme 010-387 7000 ja pyydä keittiösuunnittelijamme arviokäynnille kotiisi.